Ραφήνα Πικέρμι:  Στο πλευρό των πολιτών ο Δήμος – Παρεμβαίνει νομικά για τις υπέρογκες αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών

Ραφήνα Πικέρμι:  Στο πλευρό των πολιτών ο Δήμος - Παρεμβαίνει νομικά για τις υπέρογκες αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών
Στο πλευρό των πολιτών ο Δήμος – Παρεμβαίνει νομικά για τις υπέρογκες αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών

Αποφασισμένη να παρέμβει με κάθε πρόσφορο μέσο είναι η διοίκηση του  Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, αναφορικά με το θέμα της υπέρμετρης αύξησης των αντικειμενικών αξιών σε περιοχές του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Μπουρνούς όπως ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος ότι είναι σε συνεχή επαφή με τους νομικούς συμπαραστάτες του Δήμου για την αναζήτηση της βέλτιστης νομικής λύσης συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της αίτησης ακύρωσης.

Η αύξηση των αντικειμενικών αξιών με βάση την τελευταία υπουργική απόφαση (αριθ. 577732 ΕΞ 2021, ΦΕΚ 2375 Β/7.6.2021) προκαλεί αλυσιδωτές επιβαρύνσεις σε πολίτες και Δήμο.

Η διοίκηση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου βρίσκεται σταθερά προσηλωμένη στο πλευρό των πολιτών προασπίζοντας τα συμφέροντα όλων με κάθε δυνατό τρόπο.