Πεντέλη: Ανακοίνωση του  Συλλόγου Γονέων του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων για την νέα σχολική χρονιά

Πεντέλη: Ανακοίνωση του  Συλλόγου Γονέων του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων για την νέα σχολική χρονιά

Ανακοίνωση του  Συλλόγου Γονέων του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων για την νέα σχολική χρονιά

Πεντέλη: Ανακοίνωση του  Συλλόγου Γονέων του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων για την νέα σχολική χρονιά

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων:

«Η σημερινή ημέρα είναι μια ημέρα γιορτής για όλους μας! Σήμερα αρχίζει μια ακόμα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο!

Το διδακτικό προσωπικό, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας, αρχίζουν έναν νέο κύκλο μαθημάτων με όρεξη για δουλειά και την επιθυμία να γεμίσουν τις ψυχές και το μυαλό των παιδιών μας  όχι μόνο με εμπειρίες και γνώσεις , αλλά και με ευτυχία, όπου για έναν ολόκληρο χρόνο θα συνυπάρξουν πολλά άτομα μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια μία χρονιά γεμάτη υγεία.

Ιδιαίτερη αναφορά να κάνουμε στα πρωτάκια μας, τα οποία και υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και με την αγκαλιά μας και την καρδιά μας ανοιχτή! Παιδιά μας, καλώς ήλθατε στη νέα σας εκπαιδευτική οικογένεια! Καλώς ήλθατε στο δεύτερο σπίτι σας, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων

Μαζί με τα πρωτάκια καλωσορίζουμε και τους νέους  εκπαιδευτικούς που μόλις σήμερα τοποθετήθηκαν στο σχολείο μας και  καλούνται μέσα σε δύσκολες συνθήκες να προσφέρουν έργο και να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Είμαστε βέβαιοι πως με τη φρεσκάδα τους και τη θετική αύρα τους θα συμβάλλουν  με νέες ιδέες και αντιλήψεις και θα εμπλουτίσουν  το έργο που παρέχεται από το σχολείο μας.

Στην προσπάθεια αυτή κανείς δε θα μείνει μόνος! Η συνεργασία του διδακτικού προσωπικού με τους γονείς είναι δεδομένη! Κοινή μας επιθυμία η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μικρούς μας μαθητές.

Όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε!

Αγαπητοί γονείς, να είστε σίγουροι όλοι πως τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή κι έμπειρα χέρια!

Η κοινή μας αγάπη για τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας και η επιθυμία για το καλύτερο των παιδιών μας ας είναι ο φωτεινός φάρος των προσπαθειών μας»

Ευχόμαστε στους μαθητές μας
«Καλή πρόοδο» και σε όλους μας «Καλή σχολική χρονιά»!