Περιφέρεια Αττικής:  «Ανακοίνωση του Περιφερειάρχη» Υπόσχομαι πως θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις  για να τιμωρηθούν οι εμπρηστές παραδειγματικά

Περιφέρεια Αττικής:  «Ανακοίνωση του Περιφερειάρχη» Υπόσχομαι πως θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις  για να τιμωρηθούν οι εμπρηστές παραδειγματικά
Ο Περιφερειάρχης Αττικής σε ανακοίνωση του τόνισε πως υπόσχεται ότι θα βάλει  όλες του τις δυνάμεις προκειμένου οι εμπρηστές που ευθύνονται  για τις φωτιές να τιμωρηθούν παραδειγματικά

Γιώργος Παχουλής : «Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή από τη πύρινη λαίλαπα.»

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση :

«Σας υπόσχομαι ότι θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου οι εμπρηστές που ευθύνονται να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Είναι στυγνοί εγκληματίες και θέλουν να δολοφονήσουν ανθρώπους, όχι μόνο να κάψουν τα δάση μας και να αφανίσουν τα ζωάκια.

Θα σιγουρευτούμε ότι δεν θα κινδυνεύει ούτε ένα δέντρο στην Αττική και θα στείλουμε όλες μας τις δυνάμεις στις περιοχές που δοκιμάζονται σκληρά από τις πυρκαγιές.

Από σήμερα κιόλας, όχι αύριο, σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα εξετάσουμε ειδική επιδότηση της Περιφέρεια Αττικής για να δοθεί σε αυτές τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις φωτιές.

Ταυτόχρονα θα εξετάσουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε προκειμένου και ως Περιφέρεια θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειες και στους συμπολίτες μας που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.

Οι διαδικασίες και τα βήματα θα πρέπει να έχουν τη μορφή του κατεπείγοντος προκειμένου να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν.»