Κηφισιά: Σε όλους τους  κατοίκους ο Δήμος εξασφάλισε και διαθέτει μία σημαντική παροχή υγείας

Κηφισιά: Σε όλους τους κατοίκους ο Δήμος εξασφάλισε και διαθέτει μία σημαντική παροχή υγείας
«Σε όλους τους  κατοίκους ο Δήμος εξασφάλισε και διαθέτει μία σημαντική παροχή υγείας»

Για την καλύτερη προστασία της υγείας σας, ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει στους κατοίκους του την εφαρμογή ελέγχου συμπτωμάτων Medi ΟΝ της INTERAMERICAN, εντελώς δωρεάν! Μάθετε περισσότερα εδώ

Μία σημαντική παροχή υγείας εξασφάλισε και διαθέτει σε όλους τους  κατοίκους, ο Δήμος Κηφισιάς. Πρόκειται για την αξιολόγηση των συμπτωμάτων ασθένειας και την επικοινωνία με γιατρό οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο άμεσα και  δωρεάν.

Είναι μία κοινωνική προσφορά υγείας από την INTERAMERICAN, για έναν χρόνο, για χρήση της ψηφιακής εφαρμογής εξ αποστάσεως ελέγχου συμπτωμάτων Medi ON και των υπηρεσιών της Γραμμής Υγείας 1010.

Πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε στο site του Δήμου Κηφισιάς ( www.kifissia.gr) ή στο  https://medion.interamerican.gr/kifissia.  Η παροχή υγείας απευθύνεται σε ενηλίκους κατοίκους του Δήμου μας, που έχουν προσωπική διεύθυνση email. Τα στοιχεία που θα συμπληρώσουν στην εφαρμογή είναι απόρρητα.

Πρόκειται για την αξιολόγηση των συμπτωμάτων ασθένειας και την επικοινωνία με γιατρό οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο άμεσα και  δωρεάν.

Αξιολόγηση  συμπτωμάτων ασθένειας

Η χρήση της εφαρμογής Medi ON αποσκοπεί σε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης υγείας και βασίζεται στην εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Μέσα από σύνθετους αλγόριθμους που βασίζονται σε πρωτόκολλα υγείας, οι πολίτες  του Δήμου Κηφισιάς μπορούν να λαμβάνουν πληροφόρηση για θέματα υγείας, περιγράφοντας τα συμπτώματα τους και απαντώντας σε απλές ερωτήσεις.

Η εφαρμογή αξιολογεί αυτόματα τα στοιχεία που έχει λάβει και ενημερώνει το χρήστη για:

ποιες είναι οι πιο πιθανές αιτίες των συμπτωμάτων

ποια ιατρική ειδικότητα εμπίπτουν, ώστε να απευθυνθεί στον κατάλληλο γιατρό

πόσο σύντομα πρέπει να το κάνει.

Δυνατότητα επικοινωνίας με γιατρό

Ο Δήμος Κηφισιάς εξασφάλισε επίσης για τους πολίτες του δωρεάν για ένα χρόνο την «Γραμμή Υγείας 1010» της INTERAMERICAN.

Οι εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή μπορούν να λαμβάνουν συμβουλές ή καθοδήγηση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και γιατρούς είτε μέσω chat από 8:00 έως 20:00, τις εργάσιμες ημέρες, ή μέσω τηλεφώνου, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.