Περιφέρεια Αττικής:  Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην Κηφισίας

Επισημαίνεται πως το έργο γίνεται με τις μικρότερες κυκλοφοριακές επιπτώσεις
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην Κηφισίας από την Περιφέρεια Αττικής μάλιστα οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου.

Γ. Πατούλης: « Αλλάζουμε την εικόνα του οδικού δικτύου της Αττικής-Μειώνουμε δραστικά τον κίνδυνο ατυχημάτων, Προασπίζουμε την ασφάλεια των οδηγών»

Επισημαίνεται πως το έργο γίνεται με τις μικρότερες κυκλοφοριακές επιπτώσεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων και συντήρησης του οδοστρώματος και στα 2 ρεύματα στη λεωφόρο Κηφισίας, με ταυτόχρονη ωστόσο συνέχιση της διεξαγωγής της κυκλοφορίας.

Ειδικότερα στο  ρεύμα προς Κηφισιά εκτελούνται εργασίες στο τμήμα από την Κόδρου έως Γραφεία Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα, γίνονται παρεμβάσεις από την πλατεία Πλατάνου έως και την Αριστοτέλους.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου.

Επισημαίνεται πως το έργο γίνεται με τις μικρότερες κυκλοφοριακές επιπτώσεις καθώς κατόπιν σχετικής εντολής του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εκπόνηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, κατά την εκτέλεση των εργασιών, έτσι ώστε να δημιουργείται η μικρότερη δυνατή όχληση.

Οι εργασίες στην Κηφισίας, υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου: «Βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο Περιφέρειας Αττικής» που είναι συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Επισημαίνεται πως το έργο γίνεται με τις μικρότερες κυκλοφοριακές επιπτώσεις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει σχετικά:

«Σταδιακά αλλάζουμε την εικόνα του οδικού δικτύου της Αττικής, κατά τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, περιορίζοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων. Η ασφάλεια των πολιτών και ο εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου της Αττικής βρίσκεται στη βάση του συνολικού σχεδιασμού της Περιφέρειας. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλλει και στην ουσιαστική αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας».