Μαρούσι: Το«Artemis Fight Night» διοργανώνεται για 2ηχρονιά και γίνεται θεσμός στη πόλη

Μαρούσι: Το«Artemis Fight Night» διοργανώνεται για 2ηχρονιά και γίνεται θεσμός στη πόλη
Το«Artemis Fight Night» διοργανώνεται για2ηχρονιά και γίνεται θεσμός στη πόλη Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219, Μαρούσι) – 21 Ιουλίου 2021, 19:30

Το Αrtemis Fight Night έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να καθηλώσει τους θεατές σε ένα fight show γεμάτο αγωνιστικές συγκινήσεις, στο Αίθριο θέατρο (Λ. Κηφισίας 219) στο Μαρούσι στις 21 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:30.

Σημειώνεται πωςτο ArtemisFightNight, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτηφορά́ στο Μαρούσι (SKATEPARK) στις 25 Ιουλίου 2020, με τη συμμετοχή κάποιων εκ των καλυτέρων αθλητών σχολών της πόλης αλλά και της Ελλάδας σε αγώνες kick boxing και επαγγελματικής πυγμαχίας.

14 αγώνες, με 4 pre fights και 10 αγώνες στη main card αναμένεται να συναρπάσουν το κοινό́.

Φέτος, τοArtemis Fight Night ΙΙ, τείνει να γίνει θεσμός, με τη συμμετοχή αθλητών όχι μόνο από το Μαρούσι και την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. 14 αγώνες, με 4 pre fights και 10 αγώνες στη main card αναμένεται να συναρπάσουν το κοινό́.

Διοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και ο Όμιλος Σωματικής Ευεξίας και Ευρωστίας του Στέλιου Πολίτη. Υποστηρικτές είναι επίσης οι παγκόσμιες ομοσπονδίες WKU  και ISKA με τους κανονισμούς των οποίων θα διεξαχθούν οι αγώνες, καθώς επίσης και ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας (ΣΕΠ). Η ISKA μάλιστα ηγείται κορυφαίων διεθνών διοργανώσεων όπως το Glory, Bellator,K1, Oktagon

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν τα χορευτικά́ τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού́ του Δήμου Αμαρουσίου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρόσκληση στο τηλ: 2108056314ή στο email: info@keda.com.gr – Θα τηρηθεί́ σειρά́ προτεραιότητας.

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα βάσει πρωτοκόλλων για την προστασία από́ τονCOVID19.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι,18Ιουλίου 2021