Ηράκλειο Αττικής: Ξεκινούν από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου οι φετινές αιτήσεις για την απόκτηση voucher δωρεάν φιλοξενίας στους παιδικούς σταθμούς

Ηράκλειο Αττικής: Ξεκινούν από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου οι φετινές αιτήσεις για την απόκτηση voucher δωρεάν φιλοξενίας στους παιδικούς σταθμούς
Ξεκινούν από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου οι φετινές αιτήσεις για την απόκτηση voucher δωρεάν φιλοξενίας στους παιδικούς σταθμούς (δημοτικούς και ιδιωτικούς).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου έως την Τρίτη 3 Αυγούστου την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) και να υποβάλλουν την αίτησή τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς του TaxisNet. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία παιδιά/άτομα με αναπηρία, σε αντίστοιχες δομές.

Όπως πάντα, ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου έχει φροντίσει να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για όσες οικογένειες της πόλης λάβουν voucher, για τους οποίους θα υπάρξουν αναλυτικές οδηγίες μετά το τέλος της παραπάνω διαδικασίας.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο iraklio.gr και το eetaa.gr.