Πεντέλη: Αιφνιδιαστική διακοπή της κυκλοφορίας λόγω έργων φυσικού αερίου σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης την Λεωφόρο Πηγής στην Δ.Κ. Μελισσίων

Πεντέλη: Αιφνιδιαστική διακοπή της κυκλοφορίας λόγω έργων φυσικού αερίου σε ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης την Λεωφόρο Πηγής στην Δ.Κ. Μελισσίων

Αιφνιδιαστική διακοπή της κυκλοφορίας για περίπου τρία τέταρτα λόγω έργων  φυσικού αερίου σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης την  Λεωφόρο Πηγής στην Δ.Κ. Μελισσίων

Δήμητρα Κεχαγιά:« Είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό την αδυναμία συνεννόησης με την διοίκηση του φυσικού αερίου η οποία όχι μόνο φάνηκε ανακόλουθη στις υποσχέσεις έναντι του Δήμου Πεντέλης, αλλά δεν εννοεί να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να έρχεται σε προσυνεννόηση με την δημοτική αρχή για τα έργα τα οποία θα γίνουν στην περιοχή  και να μην αιφνιδιάζει τους πολίτες  αλλά και να μην τους ταλαιπωρεί.»

Η Δήμαρχος Πεντέλης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου ώστε το θέμα αυτό να το δει κεντρικά και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος. Ενώ τονίζει πως πλέον αυτή η απαράδεκτη και ανεύθυνη συμπεριφορά της εταιρείας φυσικού αερίου με οδηγεί σε νομικές ενέργειες προκειμένου να καταλάβουν το αυτονόητο ότι πρέπει να μην ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά σε ανακοίνωση της τονίζει:

«Σήμερα η πόλη των Μελισσίων για περίπου τρία τέταρτα έζησε ένα πρωτοφανές συμβάν. Εντελώς απροειδοποίητα και ανεύθυνα, και κυρίως χωρίς σεβασμό προς τους πολίτες, η διοίκηση του φυσικού αερίου επέλεξε να κόψει την κυκλοφορία σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης την Λεωφόρο Πηγής. Είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό την αδυναμία συνεννόησης με την διοίκηση του φυσικού αερίου η οποία όχι μόνο φάνηκε ανακόλουθη στις υποσχέσεις έναντι του Δήμου Πεντέλης, αλλά δεν εννοεί να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να έρχεται σε προσυνεννόηση με την δημοτική αρχή για τα έργα τα οποία θα γίνουν την περιοχή να μην αιφνιδιάζει τους πολίτες και να μην τους ταλαιπωρεί.

Πλέον αυτή η απαράδεκτη και ανεύθυνη συμπεριφορά της εταιρείας φυσικού αερίου με οδηγεί σε νομικές ενέργειες προκειμένου να καταλάβουν το αυτονόητο ότι πρέπει να μην ταλαιπωρούν τους πολίτες και επιβάλλεται να συνεργάζονται με τις δημοτικές αρχές.

Επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου ώστε το θέμα αυτό να το δει κεντρικά και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος».