Χαλάνδρι: Το μήνυμα της αντιδημάρχου Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Πανελλαδικές εξετάσεις

Πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 – Το μήνυμα της αντιδημάρχου Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου

Μέριμνα για την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη χρονιά σε συνθήκες πανδημίας, έχει λάβει ο Δήμος Χαλανδρίου, με στόχο την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν.

Συγκεκριμένα, με μέριμνα του Τμήματος Παιδείας και Φροντίδας Σχολικών Μονάδων,  στα σχολεία τού Χαλανδρίου που έχουν ορισθεί ως Εξεταστικά Κέντρα (1ο Λύκειο, 4ο Λύκειο, 2ο ΕΠΑΛ, 3Ο ΕΠΑΛ, 2Ο Λύκειο, 4ο Γυμνάσιο) και στο 2ο Γυμνάσιο που λειτουργεί ως Βαθμολογικό Κέντρο, έχει διατεθεί  επαρκής αριθμός σχολικών καθαριστριών για τον τακτικό καθαρισμό των χώρωνκατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων, οι οποίες αρχίζουν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου. Επίσης με χρηματοδότηση  τής Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  θα εφοδιασθούν τα σχολεία με αντισηπτικά και υλικά, όπου προκύψουν επιπλέον ανάγκες.

 Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής κ.  Ιωάννα Αθανασάτου, η οποία συντόνισε τις σχετικές ενέργειες του Δήμου μαζί με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τάσο Αλεβίζο δήλωσε:

«Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν τη μάχη τους, και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς για την εκπλήρωση του έργου τους, καθώς και στις οικογένειες των υποψηφίων για τη στήριξη στην προσπάθεια των παιδιών τους», δήλωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής κ.  Ιωάννα Αθανασάτου, η οποία συντόνισε τις σχετικές ενέργειες του Δήμου μαζί με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τάσο Αλεβίζο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ