Νέα Ιωνία: Η Δήμαρχος συναντήθηκε με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Νέα Ιωνία: Η Δήμαρχος συναντήθηκε με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων συναντήθηκε η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου

H Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας Ελένη Αλατσίδου συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Ιουνίου 2021 στο Δημαρχείο της πόλης.

Συγκεκριμένα, σε εποικοδομητικό κλίμα η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας Μαρία Ζαχουδάνη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας Γιώργος Ανδριέλος έθεσαν θέματα σχετικά με το νεοϊδρυθέν Πειραματικό Σχολείο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.

Από την πλευρά της, η Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για την επίσκεψή τους, άκουσε προσεκτικά τα ζητήματα και συμφώνησε ότι θα καταβάλλει από κοινού κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Τέλος, η Δήμαρχος έδωσε τα εύσημα για τον τρόπο λειτουργίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας με αποκορύφωμα τη μεγάλη διάκριση του περασμένου Οκτώβρη με την ομάδα Gemma Robot Neas Ionias να κατακτά τη 4η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής.