Μαρούσι: Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Μαρούσι: Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Αμαρουσίου
«Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Αμαρουσίου»

Θεόδωρος Αμπατζόγλου: « Θέλουμε αυτό το 20ημέρο του Ιουλίου να δώσουμε μια πραγματική όαση χαράς και πολιτιστικής δημιουργίας.»

Στο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Αμαρουσίου φιλοξενούνται πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες του θεάτρου, της λαϊκής, της έντεχνης και της ροκ μουσικής σκηνής, με έμφαση στη συμμετοχή των νέων και ειδικότερα των εκδηλώσεων της ΑΡΤΕΜΕΙΣ που ενσωματώνετε  στο πρόγραμμα.

Μαρούσι: Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου τόνισε:

«Το φετινό καλοκαίρι ερχόμαστε να συντονιστούμε με το γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας και να συνδυάσουμε αυτό που ονομάζεται κέφι, συναναστροφή, παρέα, κοινωνικότητα. Μέσα από το Φεστιβάλ σηματοδοτούμε ακριβώς αυτή τη διαδικασία.

Με ένα σύνολο παραστάσεων που επιλέχτηκαν προσεκτικά μέσα από ενδιαφέρουσες παραστάσεις, φιλοξενούμε πολλούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες του θεάτρου, της λαϊκής, της έντεχνης και της ροκ μουσικής σκηνής, με έμφαση στη συμμετοχή των νέων μας και ειδικότερα των εκδηλώσεων της ΑΡΤΕΜΕΙΣ που ενσωματώνουμε στο πρόγραμμα. Θέλουμε αυτό το 20ημέρο του Ιουλίου να δώσουμε μια πραγματική όαση χαράς και πολιτιστικής δημιουργίας.

Μαρούσι: Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Το Μαρούσι, με ένα ιδιαίτερο Μητροπολιτικό χαρακτήρα και μ’ ένα ιδιαίτερο βάρος στον ΒΑ τομέα της Αττικής, σημαντικό επιχειρηματικό κέντρο, αναδεικνύεται με την εξωστρεφή πολιτική και την εξωστρεφή πολιτιστική πολιτική σε ένα υπερτοπικό κέντρο πολιτισμού.»