Αγία Παρασκευή: «Γνωριμία από το Facebook» Βιασμός και άσκηση απάνθρωπης βίας κατήγγειλε 22χρονη

Αγία Παρασκευή: «Γνωριμία από το Facebook» Βιασμός και άσκηση απάνθρωπης βίας κατήγγειλε 22χρονη
Μία 22χρονη κοπέλα από την  Αγία Παρασκευή κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής βιασμό και άσκηση απάνθρωπης βίας κατά ενός  22χρονου, με τον οποίο είχε βγει ραντεβού στην περιοχή του  Περιστεριού το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Η  22χρονη γνώρισε τον δράστη προ διμήνου μέσω του Facebook.

Μιλούσαν μέσω μηνυμάτων και στη συνέχεια βρέθηκαν και από κοντά. Συγκεκριμένα στις 19ης Μαΐου, μετά από βόλτα που έκαναν οι δυο τους στο Περιστέρι ο δράστης προσφέρθηκε να την συνόδεψε μέχρι το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή.

Στις 22.30 και επιστρέφοντας οι δυο τους με συρμό του Μετρό, αποβιβάστηκαν στη στάση «Νομισματοκοπείο», περπάτησαν προς την οδό Αρκαδίου στην Αγία Παρασκευή εκεί σε ένα απόμερο σημείο  ο δράστης τράβηξε την 22χρονη από το χέρι. Μάταια η κοπέλα προσπάθησε να αντισταθεί. Την έριξε στο έδαφος με δύναμη και την εξανάγκασε σε συνουσία χωρίς τη θέλησή της. Μάλιστα η κοπέλα ανάφερε πως ο δράστης της κρατούσε το στόμα της κλειστό για να μη καλέσει σε βοήθεια.

Για το περιστατικό διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι αρχές θα προσπαθήσουν να ταυτοποιήσεων γενετικό υλικό ή δακτυλικά αποτυπώματα. Ταυτόχρονα εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη του 22χρονου, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής που σχημάτισε σε βάρος του νεαρού δικογραφία. Οι Αρχές θεωρούν θέμα χρόνου τον εντοπισμό του.