Άρθρο της Βουλευτού Βορείου Τομέα Αθηνών Α. Αλεξοπούλου με τίτλο« Ενίσχυση της αστυνόμευσης για την πάταξη της εγκληματικότητας»

Άρθρο της Βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών Α. Αλεξοπούλου με τίτλο« Ενίσχυση της αστυνόμευσης για την πάταξη της εγκληματικότητας»

Άρθρο της Βουλευτού Βορείου Τομέα Αθηνών με την Ελληνική Λύση Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου με τίτλο« Ενίσχυση της αστυνόμευσης για την πάταξη της εγκληματικότητας»

Σας παραθέτουμε το άρθρο :

«Δεν πάει άλλο… Η κατάσταση με την εγκληματικότητα τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο! Τα Βόρεια προάστια των Αθηνών, μία άλλοτε γαλήνια περιοχή με φιλήσυχους πολίτες, είναι σήμερα στο έλεος του κάθε “εισαγόμενου” κακοποιού, με πολλές φορές δραματικά επακόλουθα, όπως είδαμε πρόσφατα με τη στυγνή δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Ως πότε όμως;

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, αντί να σταθούν δίπλα στους ανθρώπους μας που βιώνουν τον φόβο που μετατρέπεται πια σε τρόμο, ανταγωνίζονται… για το ποιος θα φανεί πιο αρεστός στις διεθνείς λαθρο-ΜΚΟ! Μιλούν για “ρατσισμό”, αλλά ο μόνος ρατσισμός που είναι υπαρκτός σήμερα στην πατρίδα μας είναι ο ρατσισμός που βιώνουν οι Έλληνες μες στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να σταματήσει, το έγκλημα δεν έχει θέση στις ζωές μας.

Ποια είναι η λύση; Το κόμμα μας, η Ελληνική Λύση, και ο πρόεδρός μας, ο Κυριάκος Βελόπουλος, έχουν βάλει εξαρχής ψηλά στην ατζέντα το ζήτημα της δημόσιας τάξης και της προστασίας των πολιτών. Με συγκεκριμένες προτάσεις μας, στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους των περιοχών που βιώνουν τον τρόμο, και που ειδικά στην περίπτωση των Βορείων προαστίων τον τελευταίο καιρό τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ανεξέλεγκτα.

Η λύση είναι η ενίσχυση της αστυνόμευσης! Να δοθεί, επιτέλους, στην Αστυνομία μας ο ρόλος που της αρμόζει! Περισσότερη αστυνόμευση στις γειτονιές, αλλά και ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με το προσωπικό που είναι σήμερα αποσπασμένο για να φυλάσσει αμφιλεγόμενες προσωπικότητες. Περισσότερα περιπολικά και ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής των τμημάτων. Κυρίως: διασφάλιση των ίδιων των αστυνομικών οργάνων και ενθάρρυνσή τους από την πολιτεία, έτσι ώστε να κάνουν απερίσπαστα το έργο τους.

Οι αστυνομικοί μας κάνουν ό,τι μπορούν, υπό πολύ δυσμενείς γι’ αυτούς συνθήκες. Πόσοι και πόσοι από αυτούς δεν έπεσαν άραγε στο καθήκον; Ας κάνει λοιπόν κάτι επιτέλους η κυβέρνηση, για να τους ενισχύσει και διευκολύνει στο δύσκολο έργο τους. Ας σταθεί πλάι τους με έργα, όχι με λόγια. Είναι ζήτημα ασφάλειας, τάξης και ακεραιότητας όλων μας».