Ηρακλείου Αττικής: Ξεκινούν οι προπονήσεις ποδοσφαίρου στις Ακαδημίες του Δήμου για παιδιά ειδικής αγωγής 10 έως 17 ετών

Ηρακλείου Αττικής: Ξεκινούν οι προπονήσεις ποδοσφαίρου στις Ακαδημίες του Δήμου για παιδιά ειδικής αγωγής 10 έως 17 ετών
Ξεκινούν οι προπονήσεις ποδοσφαίρου στις Ακαδημίες του Δήμου για παιδιά ειδικής αγωγής 10 έως 17 ετών τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της Υγείας παιδιών και προπονητών, εννοείται δε εντελώς δωρεάν.

Το πρόγραμμα οργανώνει η δημοτική επιχείρηση, ΚΕΑΕΔΗΑ, με τη συνδρομή εξειδικευμένων γυμναστών ΤΕΦΑ, σε προπονήσεις που θα γίνονται Τρίτες και Πέμπτες, απογευματινές ώρες, στα δημοτικά γήπεδα.

Όσοι γονείς παιδιών θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση grmaidonis@gmail.com (Γρηγόρης Μαϊδώνης υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών του Δήμου) όπου θα αναγράφουν ονοματεπώνυμο γονέα, ονοματεπώνυμο παιδιού, τηλέφωνο επικοινωνίας και κάποιο έγγραφο όπου φαίνεται η κατηγορία κατάταξης του παιδιού στην ειδική αγωγή. Με την αίτησή τους θα τους αποσταλεί απαντητικό μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες.

Ο Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, Νίκος Σπυρόπουλος τόνισε:

«Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου έχουν πρώτιστο στόχο, όχι να βγάλουν πρωταθλητές, αλλά κυρίως σωστούς αθλητές, σωστούς ανθρώπους. Ανοίγουμε την αγκαλιά μας για τα παιδιά της ειδικής αγωγής για να μεγαλώσει η αθλητική οικογένεια της πόλης, για να έχουν όλοι πρόσβαση στον Αθλητισμό και την ομαδικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΑΕΔΗΑ που στήριξε αυτή την πρωτοβουλία».