Διόνυσος: Συνεχίζονται και μετά τις 7/5 τα Δωρεάν Rapid Test στον Άγιο Στέφανο

Rapid Test στον Άγιο Στέφανο

Ο Διόνυσου με ανακοίνωση του ενημερώνει τους πολίτες ότι κατόπιν νέας συνεννόησης του Δήμου με τον ΕΟΔΥ, αναφορικά με τη διεξαγωγή του Δωρεάν διαγνωστικού Ελέγχου COVID 19 (Rapid Test) ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ αποφασίστηκε η επ’αόριστον συνέχισή τους και μετά την Παρασκευή 7/5

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση:

«Ο Διόνυσου με ανακοινωση του ενημερώνει τους πολίτες ότι κατόπιν νέας συνεννόησης του Δήμου με τον ΕΟΔΥ, αναφορικά με τη διεξαγωγή του Δωρεάν διαγνωστικού Ελέγχου COVID 19 (Rapid Test) ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ, ο οποίος διεξάγεται εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες στον Άγιο Στέφανο, επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κοιμήσεως Θεοτόκου (στο ύψος της Λαϊκής Αγοράς) αποφασίστηκε η επ’αόριστον συνέχισή τους και μετά την Παρασκευή 7/5.

Μάλιστα από την ερχόμενη Δευτέρα 10/5 τα τεστ θα πραγματοποιούνται καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα και ημέρες αργίας) ώρες 09:30 έως 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν στο πλαίσιο του διαγνωστικού ελέγχου στέλνοντας τον κωδικό1, ενώ θα πρέπει να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους δημότες μας για την ανταπόκρισή τους στον προγραμματισμένο διαγνωστικό έλεγχο, ο οποίος αποσκοπεί στην ασφάλεια όλων μας».