Περιφέρεια Αττικής : Μήνυμα αντιπεριφερειάρχη Αττικής ΠΕΒΤΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά αλλά και την υγειονομική κρίση

Περιφέρεια Αττικής : Μήνυμα αντιπεριφερειάρχη Αττικής ΠΕΒΤΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά
Με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς η αντιπεριφερειάρχης Αττικής ΠΕΒΤΑ Λουκία Κεφαλογιάννη απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

Ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς αποτελεί έκφραση των αγώνων των εργαζομένων για την κατοχύρωση αλλά και την υπεράσπιση θεμελιωδών εργατικών δικαιωμάτων.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς μας βρίσκει αντιμέτωπους με μια σοβαρή υγειονομική κρίση, αυτήν της πανδημίας του Covid19. Οι αναγκαστικοί περιορισμοί σε όλα τα επίπεδα δοκίμασαν και δοκιμάζουν ακόμα τις ζωές των ανθρώπων και φυσικά το εργασιακό περιβάλλον.

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους σε όλα τα επίπεδα. Όλοι μαζί πρέπει να πορευτούμε με κοινό γνώμονα την ενίσχυση της απασχόλησης αλλά της παροχής κινήτρων στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις καταστροφικές συνέπειες του κορονοϊού.

Βασικό μέλημα του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η υλοποίηση δράσεων-ενεργειών που να συμβάλλουν στη δημιουργία θέσεων εργασίας, παράλληλα με το σεβασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων.