Πεντέλη: Την Πέμπτη 8/4 στην Πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής δωρεάν Τεστ ανίχνευσης Covid-19 για τους πολίτες

Πεντέλη: Την Πέμπτη 8/4 στην Πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής δωρεάν Τεστ ανίχνευσης Covid-19 για τους πολίτες
Τεστ ανίχνευσης Covid-19 για τους πολίτες του Δήμου Πεντέλης την Πέμπτη 8/4 στην Πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής από 10:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ.

Δωρεάν δειγματοληπτικά RapidTests ανίχνευσης κρουσμάτων Covid-19, θα πραγματοποιηθούν από τις Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης», την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 και ώρες 10:30 έως 14:30 στην Πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια.

Το συντονισμό της δράσης έχει το Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής μαζί με την Π.Ε. Βορείου Τομέα και το Δήμο Πεντέλης.  Οι πολίτες που θα υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και Αριθμό Ταυτότητας και Αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι όσοι από τους πολίτες προσέλθουν για να υποβληθούν στο Τεστ, καλούνται να έχουν μαζί τους το Έντυπο Βεβαίωσης Μετακίνησης (Τύπου Β) που ορίζεται από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και να έχουν δηλώσει σε αυτό την υποπερίπτωση Β1 (Κίνηση για Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία ή τεστ ή εμβολιασμό COVID-19), ή να έχουν στείλει το αντίστοιχο sms 1 στο 13033.