Βριλήσσια: Σε σύνολο 566 δωρεάν rapid tests που διεξήχθησαν στον Δήμο βρέθηκαν 3 δείγματα θετικά στον ιό

Βριλήσσια: Αποτελέσματα δειγματοληπτικού ελέγχου covid-19 στο Δήμο

Στον δειγματοληπτικό έλεγχο αντιγόνου Covid-19 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στην πλατεία Αναλήψεως στους κατοίκους του Δήμου Βριλησσίων διενεργήθηκαν συνολικά δωρεάν 566 rapid tests. Ο έλεγχος έδειξε ότι τρία (3) από τα δείγματα είναι θετικά στον ιό.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης δήλωσε:

«Η συμμετοχή και το αποτέλεσμα του δειγματοληπτικού ελέγχου επιβεβαιώνει την υπευθυνότητα των δημοτών και του Δήμου απέναντι στον ιό του covid-19. Διανύουμε μια μεγάλη δοκιμασία για την ανθρωπότητα, με δυσμενείς επιπτώσεις για την υγεία, την οικονομία και την κοινωνική συνοχή. Συνεχίζουμε με ευθύνη απέναντι στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».

Βριλήσσια: Αποτελέσματα δειγματοληπτικού ελέγχου covid-19 στο Δήμο

Ο Δήμος Βριλησσίων υπενθυμίζει ότι μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης πραγματοποιείται μεταφορά ηλικιωμένων, ατόμων με κινητικά προβλήματα, αλλά και μοναχικών πολιτών προς τα εμβολιαστικά κέντρα, όπου έχουν προγραμματιστεί ραντεβού.

Η μεταφορά των δημοτών γίνεται με οχήματα του Δήμου, συνοδεία προσωπικού του ΟΚΠΑ, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης της δημόσιας υγείας.

Για ραντεβού και περαιτέρω πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-6135611 / 210-8100224  / 210-8105052 / 210-8045564