Πεντέλη: Βραβεύσεις των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Πεντέλη: Βραβεύσεις των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
«Βραβεύσεις των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Πεντέλης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από την Δήμαρχο»

                Η Δήμαρχος στο μήνυμα της τόνισε πως με την επιτυχία σας μας κάνατε περήφανους.  Μας δώσατε ένα  ισχυρό μήνυμα ελπίδας ώστε να αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία σας αυτή.

Σας παραθέτουμε το μήνυμα της  Δήμαρχου Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά:

«Παρά την αδυναμία να βρεθούμε από κοντά, όπως κάθε χρόνο, για τις βραβεύσεις των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου μας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία τους αυτή. Η ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς μας ανάγκασε να στείλουμε τους Επαίνους ταχυδρομικά.

Οι πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν και ξεπέρασαν, κάνει ακόμη μεγαλύτερη την αξία της επιτυχίας τους και καθιστά μοναδικό στα χρονικά το συμβολισμό του Επαίνου, που ο Δήμος Πεντέλης τους απονέμει. Με την επιτυχία σας, μας κάνατε περήφανους, δίνοντάς μας ισχυρό μήνυμα ελπίδας ώστε να αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Αγαπητοί μας νέοι ακαδημαϊκοί πολίτες, είστε πλέον στην αρχή μιας νέας πορείας, γεμάτης από εμπειρίες και γνώσεις. Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλους, στη νέα σελίδα της εκπαιδευτικής ζωής που ανοίγεται μπροστά σας»