Ελλάδα: Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ελλάδα: Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Στέλιος Πέτσας: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομία και την κοινωνία που πλήττονται από την πανδημία»

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σήμερα στην εκπομπή του Γιώργο Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ τόνισε πως στις 11 Ιανουαρίου ανοίγουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για τα σχολεία είπε πως «…χθες Σάββατο ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση μία προληπτική κίνηση για να ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων με ασφάλεια στις 11 Ιανουαρίου. Παράλληλα τόνισε πως με την απόφαση του lockdown για μία εβδομάδα διευκολύνονται και ειδικοί, αφού θα γνωρίζουν πως η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη … ».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε ερώτηση  για τις επιχειρήσεις  είπε  πως « …οι δραστηριότητες που ανεστάλησαν αυτή την εβδομάδα στις 11 Ιανουαρίου θα επανέλθουν. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία γιατί νοιάζεται αλλά και γιατί μπορεί, εφόσον έχει αποκτήσει την αξιοπιστία της στις αγορές … Μέσα στο 2021  η κυβέρνηση θα συνεχίσει να ξετυλίγει μέτρα ή ανακούφισης για τους πληγέντες από τον κορωνοϊό μα πάντα με σύνεση, λογική και ανθρωπιά … Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, είτε αυτό είναι φόροι είτε εισφορές … Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομία και την κοινωνία που πλήττονται από την πανδημία, δεν θα αφήσουμε να γίνει χιονοστιβάδα και να πνίξει το παλιό χρέος από την κρίση επιχειρηματίες αλλά και φυσικά πρόσωπα … »