Πεντέλη: Εσείς στολίσατε; Ελάτε να στολίσουμε και “μαζί” ένα δένδρο στο βουνό μας

- Ελάτε να στολίσουμε και "μαζί" ένα δένδρο στο βουνό μας

Η Κωνσταντίνα Λαζή – Αναγνωστοπούλου εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης υπεύθυνη της δράσης –  Ελάτε να στολίσουμε και “μαζί” ένα δένδρο στο βουνό μας – που πέρσι πραγματοποιήθηκε για πρώτη φόρα με επιτυχία , φέτος όμως  οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες, το ίδιο και οι περιορισμοί.

Αυτό που αυτή την χρονιά δεν μπορούμε να κάνουμε οργανωμένα, σας ενθαρρύνουμε να το κάνει ο καθένας μόνος του τηρώντας τα περιοριστικά μέτρα, όπως ισχύουν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του δήμου Πεντέλης ΚΑΙ την ενότητα «Αθλητισμός» https://penteli.gov.gr/αθλητισμός-πεζοπορία-hiking/

Επιλέξτε την διαδρομή νο. 3 « Πεζοπορικός γύρος Αγίου Παντελεήμονα» , μια εύκολη πεζοπορική διαδρομή διάρκειας 1.5 περίπου ώρας. Το αρχείο της διαδρομής είναι σε μορφή .gpx και μπορείτε να το κατεβάσετε Αθλητισμός – Πεζοπορία (Hiking) – Penteli Official Website

Ετοιμάστε πρωτότυπα στολίδια από μακαρόνια, φλούδες, πιπεριές και άλλα βρώσιμα. Στολίδια θα βρείτε και κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας: φύλλα, κουκουνάρια, βελανίδια, όλα είναι κατάλληλα!

Διαλέξτε ένα δέντρο κατά την διαδρομή και στολίστε το!

Μοιραστείτε την στιγμή με μια  φωτογραφία στα social media (Facebook & Instagram) κάνοντας tag τον Δήμο Πεντέλης
Πεντέλη: Εσείς στολίσατε; Ελάτε να στολίσουμε και "μαζί" ένα δένδρο στο βουνό μας
Πεντέλη: Εσείς στολίσατε; Ελάτε να στολίσουμε και “μαζί” ένα δένδρο στο βουνό μας