ΠΕΔΑ : Τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής

ΠΕΔΑ : Τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής
Το Δημαρχείο Μεταμόρφωσης επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Στράτος Σαραούδας, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στους Δήμους της Αττικής με αφορμή την συμπλήρωση του ενός έτους από την εκλογή του.

Ο κ. Σαραούδας μίλησε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στον Πρόεδρο καθώς την προηγούμενη εβδομάδα υπέγραψε το συμβόλαιο με το οποίο ολοκληρώθηκε η αγορά του οικοπέδου ιδιοκτησίας Κουμπούρη, έκτασης 1.138 τ.μ. , στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Επίσης προσέθεσε πως η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και για την αγορά της ιδιοκτησίας Λαμπάκη, με προτεραιότητά της να δημιουργήσει χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης, αλλά και έναν πνεύμονα πρασίνου σε συνδυασμό με την έκταση επί της οδού Δεκελείας, η οποία σχεδιάζεται να διαμορφωθεί σε πλατεία.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει και η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου του 4412/2016, που θα δώσει άμεσες λύσεις στους Δήμους ώστε να δημιουργήσουν με διαφάνεια έργα πνοής στις πόλεις τους.

Ο κ. Σαραούδας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ κ. Μαρκόπουλο για την επίσκεψή του και για το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των Δήμων της Αττικής. Δείτε λιγότερα