Κηφισιά: Σχολή γονέων Δήμου Κηφισιάς – Διαδικτυακή συνάντηση

Κηφισιά: Σχολή γονέων Δήμου Κηφισίας – Διαδικτυακή συνάντηση
Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Συμβούλου του δήμου Κηφισιάς και Προέδρου της Κοινωνικής Μέριμνας, κυρίας Κατερίνας Καραλή, προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι δημότες να συμμετέχουν ενεργά στη Σχολή Γονέων.

Είτε έχετε ήδη παιδιά είτε προγραμματίζετε να αποκτήσετε είστε ευπρόσδεκτοι να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στέλνοντας απλώς ένα mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sxoligonewnkifissias@gmail.com από τις 30/11/2020 μέχρι τις 09/12/2020. Τα μόνα στοιχεία που χρειάζεται να αναφέρετε στο mail αυτό είναι το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνία  (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.)

Κηφισιά: Σχολή γονέων Δήμου Κηφισίας – Διαδικτυακή συνάντηση

Λόγω των συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία covid-19, οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων υλοποιούνται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.

Έτσι, μπορούμε και συζητάμε από την ασφάλεια του ιδιωτικού μας χώρου για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και μας ενδιαφέρουν.

Μετά την πρώτη διαδικτυακή μας συνάντηση, που είχε θέμα «Κορονοϊός και ελληνική οικογένεια», συνεχίζουμε με τη 2η και την 3η, στις οποίες θα ασχοληθούμε με το θέμα της απώλειας και του πένθους και πιο συγκεκριμένα τη διαχείρισή τους από ενήλικες και παιδιά αντίστοιχα. Η 2η συνάντηση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 11/12/2020, στις 19:00 – 19:45 και η 3η την αμέσως επόμενή της Παρασκευή, 18/12/2020, την ίδια ώρα. Λόγω της ισχυρής συνάφειας των θεμάτων των δύο επόμενων συναντήσεων, παρακαλείσθε να δεσμευθείτε με συνέπεια στην παρακολούθηση και των δύο.

Κηφισιά: Σχολή γονέων Δήμου Κηφισίας – Διαδικτυακή συνάντηση

Παρασκευή, 11/12: «Απώλεια και πένθος: Διαχείριση από ενήλικες»

Παρασκευή,18/12: «Παιδί και πένθος»

Δηλώσεις συμμετοχής (με ένα mail και για τις δύο):

30/11/2020-9/12/2020

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 άτομα

Ο συντονισμός έχει ανατεθεί στην κυρία Όλγα Τσικρικά, Ψυχολόγο, ειδικευόμενη στη Συμβουλευτική.