Λυκόβρυση Πεύκη:  Δήλωση του Δημάρχου για την απώλεια του Αντώνη Γεωργιάδη

Λυκόβρυση Πεύκη:  Δήλωση του Δημάρχου για την απώλεια του Αντώνη Γεωργιάδη
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Γεωργιάδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Ο Αντώνης Γεωργιάδης, που έζησε επί χρόνια στην Πεύκη, υπήρξε μια μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής για μια δεκαετία στη Δόξα Δράμας, ενώ ως προπονητής εργάστηκε σε πολλές ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΑΕΛ, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Δόξα Δράμας. Είναι ο προπονητής με τις περισσότερες παρουσίες σε πάγκους ομάδων επιπέδου Α΄ Εθνικής κατηγορίας, με 586 παιχνίδια. Την τριετία 1989-92 ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, στον πάγκο της οποίας κάθισε σε τριάντα αγώνες.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε:

«Ο Αντώνης Γεωργιάδης υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έφτασε μέχρι τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας. Για μας ήταν επιπλέον ένας συμπολίτης μας. Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε στην Πεύκη, θα τον θυμόμαστε για το ήθος του, την καλοσύνη του και το χαμόγελο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση – Πεύκη, 18 Νοεμβρίου 2020