Γαλάτσι : Ανακοίνωση της παράταξης «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» με τίτλο Ολημερίς το χτίζανε…

Ανακοίνωση της παράταξη «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» με τίτλο Ολημερίς το χτίζανε...

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου έφερε προς ψήφιση για 3η συνεχόμενη φορά παράταση του έργου Ανάπλασης της Λ. Βεϊκου , ενώ το έργο βρίσκετε ακόμα και σήμερα 10 μήνες σχεδόν  στη μέση του. Η Δημοτική  παράταξη «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» με επικεφαλής τον  Κώστα Ζώμπο  εξέδωσε ανακοίνωση  για το θέμα που συνυπογράφουν οι Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, με τίτλο Ολημερίς το χτίζανε…

Ανακοίνωση της παράταξη «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» με τίτλο Ολημερίς το χτίζανε...

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση

«Στο Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου της 13ης  Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Γαλατσίου έφερε προς ψήφιση για 3η συνεχόμενη φορά παράταση του έργου Ανάπλασης της Λ. Βεϊκου. Ένα έργο το οποίο, όπως ανέφερε ο Κώστας . Ζώμπος επικεφαλής της παράταξης “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!”, έπρεπε να έχει παραδοθεί στους δημότες από τον Ιανουάριο του 2020.

Σήμερα 10 μήνες μετά έχει φτάσει στη μέση του. Και συνέχισε θέτοντας τα ερωτήματα «Γιατί η Βεΐκου εδώ και τόσους μήνες είναι ένα ατελείωτο εργοτάξιο; Γιατί δεν αλλάζουμε τον συγκεκριμένο εργολάβο; Γιατί στις προηγούμενες παρατάσεις που μόνο εσείς ψηφίσατε, δεν υπήρξαν ποινικές ρήτρες;»

Να σημειωθεί ότι η απάντηση του Δημάρχου, χωρίς να καταγραφεί στα πρακτικά, ήταν πως «μεσολάβησε» ώστε ο εργολάβος να πληρωθεί από άλλους Δήμους, μήπως και τελικά αποπερατώσει το έργο στο Γαλάτσι. Στο τέλος της τοποθέτησης του κατέληξε στο συμπέρασμα πως η νομοθεσία λειτουργεί υπέρ των εργολάβων και τελικά είμαστε όμηροι αυτών.

«Πραγματικοί όμηροι είναι οι κάτοικοι της πόλης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι της Διοίκησης που ψήφισαν ακομα μια παράταση» επεσήμανε ο Κώστας . Ζώμπος.

22 μήνες μετά την έναρξη του έργου, ποιος πραγματικά πιστεύει πως με μία ακόμα παράταση 2 μηνών μπορεί να ολοκληρωθεί το “γεφύρι της Άρτας “της Λεωφόρου Βεΐκου.

Ανακοίνωση της παράταξη «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» με τίτλο Ολημερίς το χτίζανε...

Για την παράταξη “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!”

Κώστας Ζώμπος

Ασπασία Παναγιωτακοπούλου

Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα

Γεωργία Κιτσίνη

Χριστίνα Μπούρα

Πέτρος Μαγκανάρης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ