Παπάγου Χολαργός:  Συνάντηση Δημάρχου με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών

Παπάγου Χολαργός:  Συνάντηση Δημάρχου με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών
«Συνάντηση Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Ιωάννη Κεφαλογιάννη»

Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, για θέματα που αφορούν την αστική συγκοινωνία στον Δήμο, καθώς και τη δραστηριοποίηση των σχολών οδηγών στην πόλη.

Ο Δήμαρχος επισήμανε στον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών το θέμα των μεγάλων καθυστερήσεων των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων και στις δυο Κοινότητες Παπάγου και Χολαργού, που πολλές φορές φτάνουν και τη μια ώρα, αλλά και ζήτησε λύσεις για την δραστηριοποίηση των σχολών οδηγών στην πόλη.

Ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών με την σειρά του δήλωσε:

«Θα κάνουμε ως  υπουργείο κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να λυθούν τα προβλήματα και παράλληλα επεσήμανε στο Δήμαρχο ότι έως τον προσεχή Μάρτιο θα αυξηθεί ο στόλος οχημάτων του ΟΣΥ, με 300 νέα λεωφορεία, καθώς και ταυτόχρονα θα προσληφθεί το απαραίτητο προσωπικό οδηγών.  Τέλος για το θέμα  των σχολών  οδηγών στην περιοχή, είπε ότι προωθείται σχετικό σχέδιο νόμου από το Υπουργείο, στο οποίο θα ενταχθούν και οι προτάσεις του Δήμου Παπάγου Χολαργού για ομαλοποίηση της κατάστασης».