Μαρούσι : Ο Δήμος διεκδικεί και πετυχαίνει χρηματοδοτήσεις για τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη

Μαρούσι : Διεκδικούμε και πετυχαίνουμε χρηματοδοτήσεις για τα μεγάλα έργα  που έχει ανάγκη η πόλη
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισκέφτηκε σήμερα τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη  Θεοδωρικάκο για την διεκδίκηση της χρηματοδότησης μεγάλων έργων που η πόλη έχει ανάγκη.

Μάλιστα ο  Θεόδωρος Αμπατζόγλου από αυτή την συνάντηση πέτυχε την  ένταξη 3 μεγάλων έργων του Δήμου Αμαρουσίου στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και «Φιλόδημος ΙΙ»  με την υπογραφή από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου. Από ότι φαίνεται η  διοίκηση μάχεται διεκδικεί  και πετυχαίνει  χρηματοδοτήσεις για τα μεγάλα έργα.

Μαρούσι : Διεκδικούμε και πετυχαίνουμε χρηματοδοτήσεις για τα μεγάλα έργα  που έχει ανάγκη η πόλη

Τα έργα αυτά αφορούν :
  1. Κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στο Νέο Τέρμα Αμαρουσίου («Αντώνης Τρίτσης»)

2.Επέκταση και κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου («Αντώνης Τρίτσης»)

3.Ανακατασκευή Δημοτικού Κολυμβητήριου Αμαρουσίου («Φιλόδημος ΙΙ»)

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 την ένταξη και δύο σημαντικών έργων για το Μαρούσι στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”:

α. Κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στο Νέο Τέρμα Αμαρουσίου ύψους 1.7 εκ. ευρώ και

β. Επέκταση και κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και λοιπών υποστηρικτικών χώρων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου ύψους 1.5 εκ. ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εσωτερικών είχε υπογράψει την ένταξη στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” της ανακατασκευής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαρουσίου ύψους 720 χιλ. ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου τόνισε:

 «Ευχαριστώ εκ μέρους των Δημοτών Αμαρουσίου τον Υπουργό Εσωτερικών για την κατανόηση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι σε ζητήματα υποδομών και ειδικά σε τομείς όπως ασφάλεια, παιδεία και αθλητισμό, για τους οποίους πετύχαμε την ένταξη 3 σημαντικών έργων που θα αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητα της ζωής των πολιτών.  Αποδείξαμε για μία ακόμη φορά πως με πρόγραμμα και προσήλωση στο στόχο, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε το καλύτερο για τους Μαρουσιώτες. Συνεχίζουμε με την ίδια πολιτική βούληση να αγωνιζόμαστε για όλα τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας».