Ελλάδα: Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου ενάντια στην Χρυσή Αυγή

Ελλάδα: Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου ενάντια στην Χρυσή Αυγή

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου με αφορμή την αυριανή ανακοίνωση της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής από το πρωί στην πρόσοψη του θεάτρου «REX» της οδού Πανεπιστημίου ανάρτησαν πανό το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»

Παράλληλα θα συμμετάσχουν στην αυριανή τετράωρη στάση εργασίας που έχουν κηρύξει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α.

Σας παραθέτουμε την  ανακοίνωση που εξέδωσαν :

«Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δίνουμε το δικό μας παρών με ένα πανό και με αυτό το σύνθημα στην πρόσοψη του Θεάτρου REX, συμμετέχοντας στην στάση εργασίας την ώρα της απόφασης στη δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου -παραμονή της απόφασης του δικαστηρίου- οι άνθρωποι της τέχνης αναρτήσαμε το πανό, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στην τετράωρη παναττική στάση εργασίας που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020. Προσυγκέντρωση στις 10:30 π.μ. έξω από το Εφετείο (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Θα είμαστε εκεί».