Πεντέλη: Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Γιώργου Αρχοντάκη

Πεντέλη: Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Γιώργου Αρχοντάκη
«Ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης για την αιφνίδια απώλεια του Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Γιώργου Αρχοντάκη»
Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την αιφνίδια απώλεια του Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Γιώργου Αρχοντάκη, ενός αξιόλογου εκπαιδευτικού με τον οποίο είχαμε άριστη συνεργασία. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στους συναδέλφους του».

Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης

«Το Δ. Σ της Ένωσης Γονέων Πεντέλης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την αιφνίδια απώλεια του καταξιωμένου εκπαιδευτικού και διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων, Γιώργου Αρχοντάκη».

 

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων 3ου Δημοτικού Μελισσίων

«Τα παιδιά δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο και όταν μας μιλάνε, να τα ακούμε . Τα λόγια τους, κρύβουν αλήθειες που οι μεγάλοι, πολλές φορές, δε τολμούν να πουν».

Αρχοντάκης Γεώργιος

«Τιμή μας να έχουμε τον κύριο Αρχοντάκη επι σειρά 8 ετών , διευθυντή μας όταν ακόμα το δημοτικό μας ήταν 3ο -5ο δημοτικό Μελισσίων.

Καλό ταξίδι κύριε Αρχοντάκη… Θα τον θυμόμαστε πάντα έτσι!»

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων 3ου Δημοτικού Μελισσίων «Τα παιδιά δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο και όταν μας μιλάνε, να τα ακούμε . Τα λόγια τους, κρύβουν αλήθειες που οι μεγάλοι, πολλές φορές, δε τολμούν να πουν». Αρχοντάκης Γεώργιος  «Τιμή μας να έχουμε τον κύριο Αρχοντάκη επι σειρά 8 ετών , διευθυντή μας όταν ακόμα το δημοτικό μας ήταν 3ο -5ο δημοτικό Μελισσίων. Καλό ταξίδι κύριε Αρχοντάκη… Θα τον θυμόμαστε πάντα έτσι!»