Λυκόβρυση Πεύκη: Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης Δήμος Μπροστά «Σκοταδισμός και κάλεσμα σε αποστασίες»

Λυκόβρυση Πεύκη: Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Μπροστά»
«Σκοταδισμός και κάλεσμα σε αποστασίες»

Ο Δήμαρχος Mαυρίδης έχει το θράσος να καλεί σε αποστασία μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Mαυρίδης, που ουδέποτε σεβάστηκε το Δημοτικό Συμβούλιο, με την μακρά απουσία του από αυτό, έχει το θράσος να απευθύνεται σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, λες και είναι αντικείμενα προς δημοπράτηση.

Ο Δήμαρχος Mαυρίδης, που επί μήνες απαξιώνει κάθε συμμετοχικό θεσμό, που δεν καταδέχεται να συναντήσει πολίτες, φορείς και θεσμικούς εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, έχει το θράσος να προσβάλει όσους συμμετείχαν στις εκλογές, είτε είναι αιρετοί, είτε υποψήφιοι, είτε ψηφοφόροι, προσπαθώντας να αλλοιώσει την γνήσια βούληση των δημοτών.

Ο «δήμος μπροστά+» έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ένστικτο της δημοκρατικής αυτοσυντήρησης του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι βέβαιος ότι κανένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα ανταποκριθεί στην σκοτεινή πρόσκληση του «υπηρεσιακού» δημάρχου.

Εάν ο Δήμαρχος Mαυρίδης επιθυμούσε το καλό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θα είχε δεχτεί την πρόσκληση σε συζήτηση για πλήθος θεμάτων που έχουμε θέσει όπως:
  1. Αναθεώρηση του ΓΠΣ
  2. Αποπεράτωση του ημιτελούς κλειστού της Λυκόβρυσης
  3. Ήπια παρέμβαση της πλατείας Πέρου
  4. Συντονισμένες ενέργειες για την αποπεράτωση των ημιτελών σχολικών  εγκαταστάσεων του Ηλιακού Χωριού
  1. Εξεύρεση νέων κοινόχρηστων χώρων
  2. Επένδυση Mall στη Λυκόβρυση
  3. Κέντρο πόλης Λυκόβρυσης
  4. Κυκλοφοριακή ρύθμιση

Εν κατακλείδι, η ευθύνη για αυτό το επίπεδο της δημοτικής αρχής και του επικεφαλής της δεν είναι αόριστη, αλλά γενικευμένη και συλλογική, διότι την ευθύνη για όσους «δήθεν» διοικούν, την έχει η κοινωνία ως σύνολο. Τα μέρη της κοινωνίας οφείλουν να αναλάβουν το ρόλο τους, ως πολιτικά όντα, όχι μόνο κατά την ημέρα των εκλογών, αλλά καθόλη την διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής. Στην Δημοκρατία, όλοι έχουμε δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, δικαιώματα έχει μόνο ο δήμαρχος και οι φίλοι του και υποχρεώσεις όλοι οι υπόλοιποι. Υπομονή.
Λυκόβρυση Πεύκη: Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Μπροστά»
Λυκόβρυση Πεύκη: Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Μπροστά»