Περιφέρεια Αττικής ΠΕΒΤΑ: Tηλεδιάσκεψη με θέμα τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Περιφέρεια Αττικής ΠΕΒΤΑ: Tηλεδιάσκεψη με θέμα τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά οργάνωσε την Παρασκευή (11/9) η Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα

Μια ενδιαφέρουσα τηλεδιάσκεψη με θέμα τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά οργάνωσε την Παρασκευή (11/9) η Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση και των Δήμων.

Στην ενημέρωσή του ο κος Κουρμούσης σκιαγραφώντας το προφίλ μεγάλης μερίδας των δανειοληπτών, έδωσε κατευθύνσεις στους Δήμους για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ενημερώνουν υπεύθυνα τους πολίτες για τα δικαιώματά τους αλλά και για τις δυνατότητες που τους παρέχονται για την προστασία της πρώτης κατοικίας μέσω του προγράμματος «Γέφυρα». Συμφωνήθηκε η καταγραφή ερωτημάτων ή αποριών  αλλά και η διοργάνωση σχετικού σεμιναρίου υπό την καθοδήγηση της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Ως διοίκηση της Περιφέρειας σε συνεργασία με τους Δήμους θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε πολίτη που βρίσκεται σε αυτή την ανάγκη!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη μας και τον κο Κουρμούση για την παρουσία τους και τις τοποθετήσεις τους, όπως επίσης τους Δημάρχους, τους Αντιδημάρχους αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Δήμων του Βορείου Τομέα για τη συμμετοχή τους.