Βριλήσσια : Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Βριλησσός

Βριλήσσια : Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Βριλησσος Για 14η συνεχόμενη χρονιά οι εθελοντές του Βριλησσού θα συνδράμουν το έργο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Βριλησσίων στο περιαστικό δάσος Άνω Βριλησσίων και το Πεντελικό. Στο διάστημα αυτό εκατοντάδες μέλη του συλλόγου στηρίζουν την προσπάθεια του Δήμου Βριλησσίων και του ΣΠΑΠ με βάρδιες πυρασφάλειας, δενδροφυτεύσεις, πότισμα δενδρυλλίων και καθαρισμό του περαστικού δάσους. H εθελοντική δράση του συλλόγου ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη 1 Ιουλίου. Φέτος όπως κάθε χρόνο οι εθελοντές του συλλόγου θα κάνουν βάρδιες 2 βάρδιες ανά ημέρα στην οδό Παύλου Μελά στα άνω Βριλήσσια, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη για όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο. Συντονιστές της ομάδος του Βριλησσού είναι η Έφη Ορφανού και ο Διαμαντής Παπαδόπουλος τηλ. 6977766675

Για 14η συνεχόμενη χρονιά οι εθελοντές του Βριλησσού  θα συνδράμουν το έργο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Βριλησσίων στο περιαστικό δάσος Άνω Βριλησσίων και το Πεντελικό. Στο διάστημα αυτό εκατοντάδες μέλη του συλλόγου στηρίζουν την προσπάθεια του Δήμου Βριλησσίων και του ΣΠΑΠ με βάρδιες πυρασφάλειας, δενδροφυτεύσεις, πότισμα δενδρυλλίων και καθαρισμό του περαστικού  δάσους.

H εθελοντική δράση του συλλόγου ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Φέτος όπως κάθε χρόνο οι εθελοντές του συλλόγου θα κάνουν βάρδιες 2 βάρδιες ανά ημέρα στην οδό Παύλου Μελά στα άνω Βριλήσσια, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη για όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο.

Συντονιστές της ομάδος του Βριλησσού είναι η  Έφη Ορφανού  και ο Διαμαντής Παπαδόπουλος τηλ. 6977766675