Πεντέλη: Το πρωί η Δήμαρχος Πεντέλης επισκέφτηκε το Λύκειο Μελισσίων πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών

Πεντέλη: Το πρωί Λύκειο Μελισσίων επισπεύτηκε σήμερα πρωί πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων η  Δήμαρχος Πεντέλης

H Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί Λύκειο Μελισσίων, στο οποίο εξετάζονται οι μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου Μελισσίων και του Λυκείου Πεντέλης.

Ενημερώθηκε από  τον Λυκειάρχη κ. Ιωάννη Μαρκότση και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Μελισσίων κα. Βέρα Θεοδωρίδου και τόνισε πως ο Δήμος είναι αρωγός της μεγάλης προσπάθειας των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους.

Πεντέλη: Το πρωί Λύκειο Μελισσίων επισπεύτηκε σήμερα πρωί πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων η  Δήμαρχος Πεντέλης

H Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλές προκλήσεις αλλά έχετε ισχυρούς συμμάχους στην προσπάθεια αυτή: Τους γονείς και τους καθηγητές σας. Σας συμπαραστέκονται δίνοντας ότι μέσα διαθέτουν, αλλά κυρίως την αγάπη και την πίστη τους σε εσάς.

Να μην ξεχνάτε ποτέ πως η ζωή δεν καθορίζεται μόνο από τις εξετάσεις, γι’ αυτό μην παγιδευτείτε στη λογική της «επιτυχίας» ή της «αποτυχίας». Συνεχίστε να αγωνίζεστε για την εκπλήρωση των ονείρων σας και πέρα από το ένα «γραπτό».

Είμαι βέβαιη πως έτσι κι αλλιώς, η δική σας γενιά θα καταφέρει να χτίσει ένα μέλλον καλύτερο από το παρόν που της παραδίδουμε. Καλή επιτυχία!»