Ηράκλειο Αττικής:  Οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου πιο εύκολες από ποτέ

Ηράκλειο Αττικής:  Οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας πιο εύκολες από ποτέ
Οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου  πιο εύκολες από ποτέ, χωρίς αναμονές, χωρίς την ανάγκη να χάσεις κάποιες ώρες από την ημέρα σου για να έρθεις στις δημοτικές υπηρεσίες. Από φέτος με μια απλή, online διαδικασία, συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους μπορούν από φέτος να κάνουν τις αιτήσεις τους όσοι γονείς θέλουν να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη νέα σχολική χρονιά. Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου, και έως τις 20 του ίδιου μήνα, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου και να συμπληρώνουν online την φόρμα εγγραφής – επανεγγραφής δηλώνοντας τα στοιχεία του παιδιού, τα δικά τους, τον παιδικό σταθμό προτίμησης και να επισυνάψουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να τύχουν των ευνοϊκών ρυθμίσεων με μειωμένα ή και καθόλου τροφεία, όπως τις έχει θεσπίσει η δημοτική αρχή.

Προσοχή: ειδικά για φέτος, λόγω των μέτρων για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού, οι αιτήσεις εγγραφών – επανεγγραφών για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς θα γίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ online.