Κηφισιά: Ανακοίνωση για Εγγραφές και Επανεγγραφές Παιδικών Σταθμών του Δήμου

Κηφισιάς: Ανακοίνωση για Εγγραφές και Επανεγγραφές Παιδικών Σταθμών του Δήμου
Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών/επανεγγραφών για τους Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς-Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς για το έτος  2020-2021 θα ξεκινήσουν στις 25 Μαΐου 2020 και θα διαρκέσουν έως και τις 15 Ιουνίου 2020. Η διαδικασία θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων από σχετική εφαρμογή που θα αναρτηθεί στο site του Δήμου Κηφισιάς (www.kifissia.gr) . Υπενθυμίζουμε ότι στους Σταθμούς του Δήμου μας εγγράφονται παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2017, 2018, 2019 και έως το Μάρτιο του 2020.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η ηλεκτρονική ή απομακρυσμένη εξυπηρέτηση, δίνεται η δυνατότητα αυτοπρόσωπης παρουσίας στον ενδιαφερόμενο γονέα/ κηδεμόνα στα Γραφεία Κηφισιάς και Ν.Ερυθραίας, με προκαθορισμένο ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ατομικής υγιεινής και ασφάλειας στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού.

Όποιος γονέας/κηδεμόνας επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί τους Σταθμούς  ΜΟΝΟ κατόπιν διευθέτησης ραντεβού, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους Σταθμούς, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από 25/5/2020 έως και τις 15/6/2020 τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ατομικής υγιεινής και ασφάλειας.

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και για τους Σταθμούς μας διατίθενται στην ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάς (www.kifissia.gr→Κοινωνική Πολιτική → Προσχολική Αγωγή → Εγγραφές/επανεγγραφές) ή μπορείτε να καλείτε στα κάτωθι γραφεία:

Γραφείο Σχεδιασμού, Συντονισμού, Παρακολούθησης, Εποπτείας και Ελέγχου Κοινωνικών Πολιτικών Προσχολικής Αγωγής Δ.Ε Κηφισιάς :213-2007242/243

Γραφείο Σχεδιασμού, Συντονισμού, Παρακολούθησης, Εποπτείας και Ελέγχου Κοινωνικών Πολιτικών Προσχολικής Αγωγής Δ.Ε Νέας Ερυθραίας:213-2007613/626

Με εκτίμηση,

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Δήμου Κηφισιάς
Γιάννης Παντελεάκης