Περιφέρεια Αττικής:  Δωροεπιταγές ενόψει του Πάσχα στους 330 εργαζόμενους του ΕΣΝΑ παρέδωσε ο Γ. Πατούλης

Περιφέρεια Αττικής:  Δωροεπιταγές ενόψει του Πάσχα στους 330 εργαζόμενους του ΕΣΝΑ παρέδωσε ο Γ. Πατούλης
Γ. Πατούλης: «Τιμούμε και ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του ΕΔΣΝΑ για το σημαντικό έργο που προσφέρουν καθημερινά προκειμένου οι πολίτες να ζουν σε μία καθαρή Αττική. Θα είμαστε δίπλα τους»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ενόψει του Πάσχα είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον Πρόεδρο των εργαζομένων Γ. Ζαχαρόπουλο,  δωροεπιταγές για τους 330 εργαζόμενους του ΕΔΣΝΑ ενόψει του Πάσχα, ως ένδειξη ευχαριστίας για το σημαντικό έργο που προσφέρουν καθημερινά στην Αττική και τους πολίτες της.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από δύσκολες συνθήκες και βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους προκειμένου όλοι οι πολίτες να απολαμβάνουν μία καθαρή Αττική. Τιμούμε το έργο τους και θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Οι δωροεπιταγές διασφαλίστηκαν από δωρεές χορηγών.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για ζητήματα που αφορούν στο πρόγραμμα ανακύκλωσης 2020 και την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για την καθοριστική συμβολή τους στη μάχη που δίνει η Περιφέρεια και ο ΕΔΣΝΑ για να γυρίσει σελίδα η Αττική στο τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο Περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισήμανε ότι «η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ δίνουν καθημερινά μάχη για να μπορέσει να γυρίσει σελίδα η Αττική στον τρόπο που διαχειρίζεται τα απορρίμματά της. Στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης βρίσκονται οι εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους. Μαζί αγωνιζόμαστε για να υλοποιηθεί ένα νέο πρόγραμμα αποτελεσματικής διαχείρισης των αποβλήτων προς όφελος των πολιτών και της Αττικής. Με σχέδιο συντονισμένη στρατηγική, σαφή χρονοδιαγράμματα και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της Αττικής, δίνουμε βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Γ. Ζαχαρόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη καθώς, όπως ανέφερε, καθημερινά επιβεβαιώνει με πράξεις και συγκεκριμένες δράσεις ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται καθημερινά για να είναι η Αττική καθαρή.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Σ. Αλεξίου Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών ΕΔΣΝΑ, ο Θ. Ζαρμπούτης Διευθυντής Ανακύκλωσης, η Ε. Κυδωνάκη γραφείο Προέδρου ΕΔΣΝΑ και η Χ. Σταθοπούλου αναπληρώτρια προϊσταμένη στο αυτοτελές τμήμα  ευθύνης Προέδρου.