Κορονοιός: Το στρίπ κλάμπ που έγινε λόγω του ιού  ντελίβερι φαγητού

https://www.instagram.com/p/B-GclDzh9Zg/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Ένα στρίπ κλαμπ ‘Lucky Devil Lounge’ στο Όρεγκον στις ΗΠΑ μετά το κλείσιμό του λόγω του κορονοϊού,  προχώρησε στην πιο πρωτότυπη ενέργεια.  Οι κοπέλες που  εργάζονταν στο κλαμπ αντί να κάτσουν άνεργες άρχισαν το ντελίβερι φαγητού, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Τα μαγαζιά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού  κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Ο κόσμος  προσπαθεί να μείνει σπίτι για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Έπρεπε να βρουν μια λύση για να βοηθήσουν την επιχείρησή που δούλευαν  να κρατηθεί ζωντανή  αλλά και τα κορίτσια που εργάζονταν εκεί να μην μένουν χωρίς δουλειά. Έτσι αποφάσισαν να μετατρέψουν το στρίπ κλαμπ σε delivery φαγητού. Πραγματικά όμως ένα  ιδιαίτερο όσο και πρωτότυπο ντελίβερι.

Έφτιαξαν ένα μεγάλο κατάλογο πρωτότυπων φαγητών με μίνιμουμ  παραγγελία  τα 30 δολάρια το άτομο που ετοιμάζετε στο μαγαζί, και το οποίο περιλαμβάνει από μπριζόλες και κοτομπουκιές, μέχρι ζυμαρικά και σαλάτες, και θα τους τα πάνε σπίτι οι στρίπερς.

Όπως καταλάβατε τα κορίτσια που χόρευαν στο μαγαζί, γίνονται ντελιβαράδες και φτάνουν στο σπίτι όσων παραγγέλνουν, topless και με το φαγητό στα χέρια.