Το μήνυμα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 από την Αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα Αττικής  Λουκία Κεφαλογιάννη

Αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα Αττικής  Λουκία Κεφαλογιάννη:
Το μήνυμα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 από την Αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα Αττικής  Λουκία Κεφαλογιάννη:

Η Ελλάδα τιμά σήμερα το διπλό εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επανάστασης του Έθνους, κάτω από μια ιδιαίτερη συγκυρία όχι μόνο για την πατρίδα μας αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Έχοντας πάντα πυξίδα μας και οδηγό την ομοψυχία, τις θυσίες και τους αγώνες του 1821, όλοι οι Έλληνες πιο ενωμένοι από ποτέ καλούμαστε να δώσουμε ακόμα ένα μεγάλο αγώνα απέναντι σε έναν αόρατο εχθρό, αυτόν της πανδημίας του κορωναϊού. Με ψυχραιμία, σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο αλλά και αυστηρή συμμόρφωση στους περιορισμούς φέτος την Εθνική μας Επέτειο θα την γιορτάσουμε όλοι μένοντας σπίτι.

Υπερήφανα θα υψώσουμε το σύμβολο της εθνικής μας ενότητας, τη Σημαία μας στα μπαλκόνια και στις ταράτσες των σπιτιών μας ενώ με την καρδιά και την ελληνική μας ψυχή θα ορθώσουμε το δικό μας μέτωπο, στέλνοντας μήνυμα υπευθυνότητας και ατομικής ευθύνης.

Μένουμε σπίτι για να νικήσουμε.

Μένουμε σπίτι και υγιείς του χρόνου τέτοια μέρα, θα γιορτάσουμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και με τη δέουσα λαμπρότητα τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!
Το μήνυμα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 από την Αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη
Το μήνυμα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 από την Αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη