ΦΙΛΟΘΕΗ ΨΥΧΙΚΟ : ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠ.ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΦΙΛΟΘΕΗ ΨΥΧΙΚΟ : ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠ.ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
Δήμαρχος Φιλοθέης ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης : Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού που δίνουν καθημερινά και ανελλιπώς έξω στους δρόμους έναν μεγάλο αγώνα, με σκοπό τη διασφάλιση της καθαριότητας του Προαστίου μας.

Οφείλουμε εκτός από το να επικροτήσουμε την προσπάθειά τους, να διευκολύνουμε και το δύσκολο έργο που αυτοί επιτελούν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη Χώρα και το Δήμο μας.

ΦΙΛΟΘΕΗ ΨΥΧΙΚΟ : ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠ.ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Εμείς προχωρήσαμε σε απολυμάνσεις όλων των εργοταξίων των υπαλλήλων μας και λάβαμε για αυτούς όλα τα πρόσφορα μέτρα, προστατεύοντας τη Δύναμη του Προαστίου μας- τους ανθρώπους που δουλεύουν νυχθημερόν για να νοιώθουμε εμείς ασφαλείς!

Παρακαλώ τους κατοίκους μας να συμμορφωθούν με τις οδηγίες της Υπηρεσίας Καθαριότητας, να προσέχουν τον τρόπο που τοποθετούν τα απορρίμματα στους κάδους, να συνδράμουν στο σωστό ωράριο αποκομιδής. Να βγάζουμε μία φορά την ημέρα, αργά το βράδυ, τα σκουπίδια μας σε καλά σφραγισμένες σακούλες. (Ας έχουμε υπόψη μας ότι οι Υπηρεσίες μας υποστελεχώνονται, είτε λόγω των απαραίτητων αδειών ειδικού σκοπού, είτε λόγω προστασίας των υπαλλήλων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες).

Για να πολεμήσουμε τον κορονοϊό, ο Δήμος στέκεται δίπλα σας!

Όλοι μαζί , όμως, οφείλουμε να βοηθήσουμε τα συνεργεία μας, που αγωνίζονται καθημερινά ώστε να διασφαλίσουν σε όλους μας ένα καθαρό και ασφαλές Προάστιο.

Είμαστε όλοι μαζί! Και όλοι μαζί θα νικήσουμε τον κορονοϊό!