Δήλωση για το Προσφυγικό/Μεταναστευτικό του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχου Τρικκαίων, Δ. Παπαστεργίου, στο περιθώριο της συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών στη Βουλή

Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχου Τρικκαίων, Δ. Παπαστεργίου,
Δήλωση για το Προσφυγικό/Μεταναστευτικό του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχου Τρικκαίων, Δ. Παπαστεργίου, στο περιθώριο της συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών στη Βουλή:

Δήλωση για το Προσφυγικό/Μεταναστευτικό του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, στο περιθώριο της συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών στη Βουλή: Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την κατάσταση στα νησιά. Το προσφυγικό πρέπει να αντιμετωπιστεί με υπευθυνότητα. Χρειάζεται διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες. Αύριο ο Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, θα βρίσκεται στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και αφού τον ακούσουμε θα δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποσυμφόρηση των νησιών.

Posted by Κ.Ε.Δ.Ε on 2020 m. vasario 25 d., antradienis

«Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την κατάσταση στα νησιά. Το προσφυγικό πρέπει να αντιμετωπιστεί με υπευθυνότητα. Χρειάζεται διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες. Αύριο ο Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, θα βρίσκεται στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και αφού τον ακούσουμε θα δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποσυμφόρηση των νησιών».