Κηφισιά: Το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο γίνεται και πάλι σημείο αναφοράς για τον Κλασικό Αθλητισμό

Κηφισιά: Το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο γίνεται και πάλι σημείο αναφοράς για τον Κλασικό Αθλητισμό
Δύο νέα τμήματα άσκησης στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο – Δωρεάν αθλητική προετοιμασία για στρατιωτικές σχολές και γυμναστικές ακαδημίες

Έπειτα από την ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα, το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο γίνεται και πάλι σημείο αναφοράς για τον Κλασικό Αθλητισμό.

Ειδικότερα για τα Σωματεία Αγωνιστικού Αθλητισμού που καλλιεργούν τον Κλασικό Αθλητισμό, ο νέος ελαστικός τάπητας (Ταρτάν) ως μέσο τεχνικής υποστήριξης των προπονήσεων για τα δρομικά αγωνίσματα και το τελευταίας τεχνολογίας υλικό που τοποθετήθηκε, θα ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες τόσο των αθλητών που ανήκουν στον Πρωταθλητή Σύλλογο Στίβου της Κηφισιάς αλλά και όλων των αθλητών του Στίβου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Επίσης, οι πολίτες που επιθυμούν να κάνουν χρήση του ταρτάν είτε μόνοι τους είτε συμμετέχοντας στα αθλητικά προγράμματα Άθλησης για Όλους του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την άσκηση του τρεξίματος, σε μια επιφάνεια με υψηλές προδιαγραφές άθλησης.

Τα προγράμματα Άθλησης για Όλους συνεχίζονται και ανανεώνονται συνεχώς με σκοπό να προσφέρουν αθλητικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτά, με πρωταρχικό στόχο την πρόληψη της υγείας των πολιτών αλλά και την κοινωνική συνείδηση του αθλητικού πνεύματος.

Ο Δήμος και το Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. ‘ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ’, καθιερώνει δύο νέα Τμήματα Άσκησης για την επίβλεψη των ενηλίκων δρομέων, με σκοπό την βελτίωση και ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης όσων επιθυμούν να τρέχουν υπό την καθοδήγηση έμπειρων Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής καθώς και την παροχή ατομικού προπονητικού προγράμματος.

Επίσης, η Δημοτική Αρχή θέλοντας να στηρίξει τους μαθητές της Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας και Εκάλης στην προσπάθεια εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, παρέχει χωρίς συνδρομή την Προετοιμασία των Υποψηφίων για τις πρακτικές δοκιμασίες που απαιτούνται στις εξετάσεις εισαγωγής των Τμημάτων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, των Στρατιωτικών Σχολών και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ελπίζουμε το Δημοτικό Στάδιο ”Ι. ΖΗΡΙΝΗΣ” να αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους γνωρίζοντας τόσο τον αγωνιστικό αθλητισμό και τα αθλητικά σωματεία όσο και τα προγράμματα Άθλησης για Όλους και τις υπηρεσίες αθλητισμού του Δήμου.

Κηφισιά: Το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο γίνεται και πάλι σημείο αναφοράς για τον Κλασικό Αθλητισμό

Για τα Αθλητικά Προγράμματα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού ‘ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ’ επισκέπτεστε το επίσημο site του Δήμου μας ή επικοινωνείτε με τα τηλ.: 210.8088635, 210.8012549, 210.8080527, 213.2007.208.

Παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε από τους πίνακες ανακοινώσεων για το πρόγραμμα λειτουργίας του χώρου.

Τέλος, για ασφαλή άσκηση, μην αμελείτε τον τακτικό ιατρικό έλεγχο και βεβαίωση που θα πιστοποιεί πως μπορείτε να αθλείστε.

Ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου -Δημοτικός Σύμβουλος

Νικήτας Ν. Κόκκαλης