Σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Πεύκη ο Δήμαρχος

Σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Πεύκη ο Δήμαρχος
Σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόληβρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020. Αρχικά πήγε στην «Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης» όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Β4 ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας.

Εκεί παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος Ζωή Ράπτη,οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου ΘεόδωροςΑμπατζόγλου, Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας κ.α.

Σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Πεύκη ο Δήμαρχος

Στη συνέχεια το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, όπου διοργανώθηκε τσάι και παραδοσιακή βραδιά.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Και αυτή την Κυριακή είχα τη χαρά να συναντηθούμε, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές με φίλους από τις πόλεις του Βορείου Τομέα, μέλη της Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου, συναδέλφους της Αυτοδιοίκησης, στην εκδήλωση που φιλοξενήσαμε στον Δήμο μας.

 Και στη συνέχεια να βρεθώ σε μια όμορφη εκδήλωση, μαζί με συμπολίτες ενορίτες του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Πεύκη ο Δήμαρχος

Η πόλη μας φιλοξενεί κάθε εβδομάδα σημαντικές πολιτικές, πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν ενεργοί πολίτες από τις δύο Δημοτικές μας Ενότητες και στις όποιες ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε με κάθε τρόπο».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση – Πεύκη, 17 Φεβρουαρίου 2020