Νέες Φήμες από δημοσιεύματα πως η κλινική Παπαδημητρίου πρώην ΙΚΑ στα Μελίσσια βρίσκεται μια ανάσα από το να μετατραπεί σε hotspot προσφύγων

Νέες Φήμες από δημοσιεύματα πως η κλινική  Παπαδημητρίου πρώην ΙΚΑ στα Μελίσσια βρίσκετε μια ανάσα να  μετατρέπεται σε hotspot προσφύγων

Η κλινική σύμφωνα με το δημοσίευμα του europost.gr  βρίσκεται μια ανάσα από το να  μετατραπεί σε hotspot προσφύγων καθώς τις τελευταίες εβδομάδες αρμόδιοι κυβερνητικοί και κρατικοί παράγοντες συνομιλούν με τον γνωστό επιχειρηματία κ. Λέανδρο για να νοικιάσει το κράτος από τον ίδιο τις μεγάλες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου «Παπαδημητρίου» στην Πεντέλη, που ανήκουν στην ιδιοκτησία του.

Επίσης σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της europost.gr  το κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει ότι αυτές οι εγκαταστάσεις θα επισκευαστούν και θα ανακαινιστούν με χρήματα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με σκοπό να φιλοξενηθούν εκεί πάνω από 2 χιλ. παράτυποι μετανάστες, σε ανοιχτή δομή.

Εάν  όντως  τελικά επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της europost.gr  και υπάρξει  συμφωνία, μπορεί στο Δήμο Πεντέλης να επιχειρηθεί η μεταφορά και η  φιλοξενία σε  τουλάχιστον 2.000 πρόσφυγες.