ΤΑ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιόρτασε το Α´ και Β´ τμήμα των ΚΑΠΗ την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, το απόγευμα της Δευτέρας στις 21 Οκτωβρίου.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ έκαναν αναδρομή στα ιστορικά γεγονότα και στις σημαντικές στιγμές εκείνης της περιόδου, απήγγειλαν ποιήματα που υμνούσαν τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των Ελλήνων πατριωτών που αντιστάθηκαν σθεναρά στον κατακτητή.

ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στη συνέχεια η χορωδία των ΚΑΠΗ υπό τη διεύθυνση του μουσικού Αντώνη Καρατζίκη και με τη συνοδεία πιάνου από τη μουσικό Όλγα Μακρή, τραγούδησαν πατριωτικά τραγούδια.Ενεργή στον εορτασμό ήταν και η συμμετοχή του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος εκτός από τον χαιρετισμό που απηύθυνε προς τα μέλη, απήγγειλε και το ποίημα «Γυναίκες Ηπειρώτισσες», αφιερωμένο στις αφανείς ηρωίδες του 40.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν και ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Νίκος Μαλάμος και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης.

ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη, οι εργαζόμενοι στην Κοινωνική Υπηρεσία και η Διευθύντρια της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αντωνία Γκίνη, η οποία είχε αναλάβει και τον συντονισμό του εορτασμού.

Η γιορτή έκλεισε με κέρασμα γλυκού, το οποίο είχαν επιμεληθεί τα μέλη της Επιτροπής Εκπροσώπων των ΚΑΠΗ.