ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ : Παραιτείται ο Κώστας Παπασπηλίου έπειτα από 36 χρόνων προσφοράς στα Βριλήσσια

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ : Παραιτείται ο Κώστας Παπασπηλίου έπειτα από 36 χρόνων προσφοράς στα Βριλήσσια
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πρόοδος στα Βριλήσσια”, Κώστας Παπασπηλίου με γραπτή του δήλωσή στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων ανακοίνωσε την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων τονίζοντας πως έτσι κλείνει ένα  κύκλο  προσφοράς στα κοινά  του τόπου του άνω πάνω από  36 χρόνων.

Ο Κώστας Παπασπηλίου εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το μακρινό 1982 και από τότε υπηρετεί ανελλιπώς τα Βριλήσσια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση όντας έτσι ο μακροβιότερος Δημοτικός Σύμβουλος Την περίοδο 2002 – 2010 υπήρξε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αναπτύσσοντας ένα πολυσχιδές πολεοδομικό και τεχνικό έργο στην πόλη.

Το 2014 κατήλθε υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων με τον Συνδυασμό “Ανατροπή στα Βριλήσσια” καταγράφοντας σημαντικό ποσοστό της τάξης του 13%. Στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές κατήλθε εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του Συνδυασμού “Πρόοδος στα Βριλήσσια” καταγράφοντας ποσοστό 4%.

Ο Κώστας Παπασπηλίου ξεχώριζε για το ήθος την οικολογική του ευαισθησία και τον ξεχωριστό του πολιτικό λόγο. Εμείς του ευχόμαστε καλή τύχη και καλή δύναμη .