Η Δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά συναντήθηκε με τον Διοικητή Ασφαλείας Δήμου Πεντέλης κ. Τζατζάκη και τον Υποδιοικητή κ.Πλεξουσάκη

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά συναντήθηκε με τον Διοικητή Ασφαλείας Δήμου Πεντέλης κ. Τζατζάκη και τον Υποδιοικητή κ.Πλεξουσάκη
Ο Δήμος που θέλουμε όλοι, είναι ένας δήμος που τα παιδιά μας θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια, στις πλατείες, στις παιδικές χαρές, στις αλάνες. Oύσα και η ίδια μητέρα, αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία των γονέων.

Έτσι λοιπόν, συναντήθηκα με τον Διοικητή Ασφαλείας Δήμου Πεντέλης κ. Τζατζάκη και τον Υποδιοικητή κ.Πλεξουσάκη, όπου με ενημέρωσαν και προσωπικά για την εξέλιξη των ερευνών σχετικά με την καταγγελία μητέρας του δήμου μας, για βιαιοπραγία από άγνωστο ενάντια στην κόρη της, στην περιοχή των Μελισσίων.

Πρόκειται για ένα ανησυχητικό περιστατικό, που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από παραβατικές συμπεριφορές που παρατηρούνται στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

Η νέα δημοτική αρχή, έχει ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια, όπως περιγράφεται και στο προεκλογικό μας πρόγραμμα, που τίμησαν με την ψήφο τους οι συμπολίτες μας και έχουμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε. Οι δεσμεύσεις μας θα γίνουν πράξη, ώστε να συμβάλλει και ο Δήμος στο μέτρο που μπορεί και του αναλογεί, στην επίτευξη καλύτερων όρων ασφάλειας στην πόλη.

Ήδη έχω δώσει οδηγίες στις υπηρεσίες να ξεκινήσουν τη μελέτη για τη συνεργασία του Δήμου με εταιρία security που θα παρέχει υπηρεσίες φύλαξης στην πόλη (περιπολικά), όπως και άλλοι Δήμοι ήδη πράττουν. Εντός του 2019 θα γίνει ο σχετικός διαγωνισμός και στόχος είναι το πρώτο εξάμηνο του 2020 η υπηρεσία αυτή να παρέχεται στους δημότες.