ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ: Την Πέμπτη 10/10 εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση της σύγχρονης Ελληνίδας εικαστικού  Αναστασίας Γρυλλάκη με τίτλο:  “INNERSCAPES”

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ: Την Πέμπτη 10/10 εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση της σύγχρονης Ελληνίδας εικαστικού Αναστασίας Γρυλλάκη με τίτλο: "INNERSCAPES"

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00 εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση της σύγχρονης Ελληνίδας εικαστικού  Αναστασίας Γρυλλάκη με τίτλο:  “INNERSCAPES”

Εγκαίνια: Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, 20:00 στην  Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα, Ι. Κοκκώνη 15, Ψυχικό

τηλ. 2106717097.

Η έκθεση θα έχει Διάρκεια  από τις  10 Οκτωβρίου 2019 έως 08 Νοεμβρίου (Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-17:00 Τρίτη 10:00-18:00 Τετάρτη 12:00 -20:00).

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ: Την Πέμπτη 10/10 εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση της σύγχρονης Ελληνίδας εικαστικού Αναστασίας Γρυλλάκη με τίτλο: "INNERSCAPES"

Βιογραφικό

Η Αναστασία Γρυλλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα.

Σπούδασε ζωγραφική στην Ecole Nationale Superieure de Beaux Arts με καθηγητή τον Vladimir Velicovic με εξειδίκευση στο σχέδιο.

Η πρώτη της ατομική έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό. Ακολούθησαν ατομικές εκθέσεις στην γκαλερί Ζυγός στην Αθήνα και στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξάνθου στην Ήπειρο.

Επίσης μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις: όπως στη Πινακοθήκη Πιερίδη, γκαλερί Δίμιτο-Κρήτη, Jim Thomson Group – Αθήνα, Gallery K London.

Παράλληλα και μέχρι σήμερα συνεχίζει να εξελίσσει το concept “art2where” δουλεύοντας με ανακυκλώσιμα χρηστικά αντικείμενα και ρούχα.

Το 2004 σαν Head Designer  σχεδίασε και δημιούργησε τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ της “Κλεψύδρας” για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από το 2004 μέχρι και το 2012 δούλεψε σαν σκηνογράφος και ενδυματολόγος για μια σειρά θεατρικών και χοροθεατρικών παραστάσεων στο Εθνικό Θέατρο, στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, στο Altera Pars Theatre, για το Φεστιβάλ Αθηνών πάντα σε συνεργασία με γνωστούς σκηνοθέτες και χορογράφους όπως τη Φρόσω Λύτρα, τη Μαριάννα Κάλμπαρη, τον Άγγελο Μέντη, τον Φώτη Νικολάου.

Επίσης έχει δουλέψει σαν καλλιτεχνική επιμελήτρια για την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς (Art Show of 20 Young Artists) και το Μουσείο Γουλανδρή (Gemine Muse).

Έργα της βρίσκονται στο ξενοδοχείο Sofitel του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών  και σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και την Άνδρο.