Γιώργος Πατούλης «Ποδηλατούμε ενωμένοι για το κλίμα»

Ο κ. Χατζηδάκης υποδέχθηκε τον κ. Πατούλη και τους υπόλοιπους ποδηλάτες στο υπουργείο
Ο Γιώργος Πατούλης ήταν ανάμεσα στους ποδηλάτες που έφτασε στο υπουργείο Περιβάλλοντος  για τη συνάντηση με τον Κωστή Χατζηδάκη.

Οι ποδηλάτες με σύνθημα «Ποδηλατούμε ενωμένοι για το κλίμα» έφτασαν στο υπουργείο, στο πλαίσιο της ανοιχτής ποδηλατοδρομίας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής. Η πρωτοβουλία αυτή έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Ο κ. Χατζηδάκης υποδέχθηκε τον κ. Πατούλη και τους υπόλοιπους ποδηλάτες στο υπουργείο

Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από το Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, πέρασαν από τα 14 δημαρχεία της Βόρειας Αττικής και έφθασαν στο υπουργείο Περιβάλλοντος, όπου τους υποδέχθηκε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Γ. Πατούλης σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook για την εκδήλωση αναφέρει :

«Το ποδήλατο αποτελεί τον πιο υγιή και με μηδενικούς ρύπους εναλλακτικό τρόπο μετακινήσεων. Προτεραιότητά μας είναι η ενεργοποίηση των πολιτών και η ενημέρωση της κοινής γνώμης για ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια αλλά και την ποιότητα της ζωής μας».

Ο κ. Χατζηδάκης υποδέχθηκε τον κ. Πατούλη και τους υπόλοιπους ποδηλάτες στο υπουργείο.

Ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας με τους ποδηλάτες σημείωσε πως το προσεχές διάστημα, το υπουργείο θα παρουσιάσει ένα πλαίσιο μέτρων για τη διεύρυνση των ποδηλατοδρόμων σε όλη τη χώρα. Η πολιτική αυτή θα στηριχθεί στις δεσμεύσεις του ρυθμιστικού σχεδίου της Αθήνας, καθώς και σε μελέτες που έχουν εκπονηθεί και θα εκπονηθούν τόσο για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη όσο και για τα υπόλοιπα αστικά κέντρα της χώρας.