Η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη στον αγιασμό του 3ου Λυκείου Αμαρουσίου

Σήμερα για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη μαθητική τους πορεία, κάνουν το επόμενο τους βήμα στην κατάκτηση της γνώσης. Από σήμερα μπορούν να βάλουν νέους στόχους, να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και δεξιότητες, να καλλιεργήσουν την προσωπικότητα και το πνεύμα τους.

Με δίψα για μάθηση, και πίστη στις δυνάμεις και στις ικανότητές τους, προτρέπω όλα τα παιδιά να αξιοποιήσουν κάθε ερέθισμα, κάθε εφόδιο που τους προσφέρει το σχολείο τους. Σε πνεύμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους δασκάλους και τους καθηγητές τους, να ακολουθήσουν το μονοπάτι της γνώσης και της προσωπικής προόδου.

Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή τη Διευθύντρια του 3ου Λυκείου Αμαρουσίου Μαρία Φωτεινή Αναστασίου, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, την Πρόεδρο Αναστασία Παπαγεωργίου και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με την οποία, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, συζητήσαμε το πλαίσιο συνεργασίας για εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις με τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς!