Νέοι Ορίζοντες Ελλήνων Ρομά: Tσιγγάνικο γλέντι στη Ρεματιά

Με μια μουσική εκδήλωση από τον πολιτιστικό σύλλογο Νέοι Ορίζοντες Ελλήνων Ρομά, που μας καλούν να «ταξιδέψουμε σε μια βραδιά τσιγγάνικης κουλτούρας», ξεκινά το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης, το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Επί σκηνής οι μουσικοί:

Σταμάτης Σαλέας (βιολί), Εφραίμ Σαλέας  (πλήκτρα), Χακάν (σάζι), Νίκος Τζούμας (τραγούδι), Σαλέας Νίκος (κλαρίνο), Μαριάννα Παπαμακαρίου (τραγούδι)

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος – Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς – Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη – Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης  για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.